Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Cvičenia z produkcie potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Cvičenia z produkcie potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Cvičenia z hygieny potravín /

Laboratórne cvičenia z hygieny potravín /

Návody na praktické cvičenia z chémie potravín /

Klasifikácia produkcie.

Kvalita produkcie /

Klasifikácia produkcie.

Klasifikácia produkcie.

Klasifikácia produkcie.

Analýza potravín : Cvičenia /

Analýza potravín : cvičenia /

Repetitórium z biológie živočíšnej produkcie. (Pracovný zošit) /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Laboratórne cvičenia z hygieny vegetabilných potravín a prísad /

Laboratórne cvičenia z hygieny vegetabilných potravín a prísad /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Autor: Turek, Peter

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Cvičenia z produkcie potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky