Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Delenie a pomenovanie mäsa :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Delenie a pomenovanie mäsa :

Dělení hovězího masa.

Pomenovanie a nevyhnutnosť. /

Delenie

Dělení kruhu /

Dělení buňky /

Dělení buňky /

Pomenovanie slovenských obcí v rokoch 1867-1920 /

Dělení Československa. : Deset let poté... /

Technologie dělení materiálu.

Delenie konvenčnými metódami.

CNC delenie materiálov /

Dělení materiálu střihem /

Tvorenie pomenovaní v súčasnej francúzštine : vnútrojazykové postupy tvorenia lexikálnych jednotiek novou formálnou štruktúrou /

Delenie a obrábanie dreva /

Zlomky a delenie : [viac ako 130 okienok] /

Dělení, Vysekávání, ohýbání, armování.

Zváranie, delenie, ohýbanie HARDOX.

Dělení tyčového hutního materiálu /

Delenie a obrábanie dreva : [vysokoškolská učebnica] /

Biochémia mäsa /

Autor: Pechán, Viktor

Anatómia jatočných zvierat pre 1. a 2. ročník učňovských škôl. Učebný odbor mäsiar a údenár.

Delenie a pomenovanie mäsa : metodické poznámky k nástenným tabuliam /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky