Ekonomika pre 4. ročník stredných hotelových škôl /
Ekonomika pre 3. ročník stredných hotelových škôl /
Ekonomika a organizácia pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Náuka o výžive pre 4. ročník stredných hotelových škôl /
Ekonomika pro 4. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Náuka o výžive pre 3. ročník stredných hotelových škôl /
Zariadenie prevádzkární 3 pre 3. ročník stredných hotelových škôl /
Náuka o tovare pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania.
Technika obsluhy a služieb pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Technológia prípravy pokrmov 2 pre 2. ročník stredných hotelových škôl /
Technika obsluhy a služieb pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich - študijný smer prevádzka spoločného stravovania /
Vybrané kapitoly z dopravy v cestovnom ruchu /
Technika cestovního ruchu /
Ekonomika cestovného ruchu : národohospodárske otázky /
Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. ročník SPZ studijní obor provoz společného stravování /
Ekonomika a organizace společného stravování pro 2. ročník SPZ studijní obor provoz společného stravování /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /