Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Hotely a reštaurácie :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Hotely a reštaurácie :

Hotely, reštaurácie a catering

Trend top reštaurácie a hotely 2011 /

Trend top reštaurácie a hotely 2012 : hodnotenia, rebríčky, komentáre /

Trend top reštaurácie a hotely 2005 : hodnotenia, rebríčky, komentáre /

Trend top reštaurácie a hotely 2004. : Hodnotenie, rebríčky, komentáre. /

Trend top reštaurácie a hotely 2008 : hodnotenia, rebríčky, komentáre /

Trend top reštaurácie a hotely 2010 : hodnotenia, rebríčky, komentáre. /

Trend top reštaurácie a hotely 2009 : hodnotenia, rebríčky, komentáre. /

Trend top reštaurácie a hotely 2007 : hodnotenia, rebríčky, komentáre /

Trend top reštaurácie a hotely 2006 = Restaurant and hotel guide : hodnotenia, rebríčky, komentáre /

Nábytok pre hotely, reštaurácie, bary, konferenčné, kancelárske priestory.

Hotely /

Chromatografia : anglicko-nemecko-francúzko-rusko-slovenský slovník /

Reštaurácie : food and beverages and catering ; bedeker reštaurácií na Slovensku.

Hotely ČSFR

Controlling hotela a reštaurácie /

Rohože pre hotely.

Hotely C + S ´94.

Vysávač pre hotely

Zločin v hoteli /

Autor: Meyerová, Inge

Hotely a reštaurácie : slovensko-rusko-nemecko-anglicko-francúzko-maďarský slovník /

Autor: Gara, Karol

  • Autor: Schilderová, Irena

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Ekonomika a organizace společného stravování pro 4. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník - servírka /

Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných odborných učilíšť, študijný odbor čašník, servírka /

Hotely a reštaurácie : slovensko-rusko-nemecko-anglicko-francúzko-maďarský slovník /

Administratíva a zdravotnícka dokumentácia /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník SOU študijný odbor čašník, servírka /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky