Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Kul'tirovanije mikroorganizmov :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Kul'tirovanije mikroorganizmov :

Smešannyje protočnyje kul´tury mikroorganizmov.

Nasledstvennyje sindromy i mediko-genetičeskoje konsul´tirovanije /

Osnovy kul´tivirovanija mikroorganizmov i kletok.

Chemostatnoje kul´tivirovanije i ingibirovanije rosta mikroorganizmov.

Teorija i praktika nepreryvnogo kul´tivirovanija mikroorganizmov /

Metabolizm mikroorganizmov red. N. S. Jegorov

Mutagenez mikroorganizmov /

Fiziologija mikroorganizmov /

Izmenčivosť mikroorganizmov.

Radiacionnaja genetika mikroorganizmov /

Fiziologija termotolerantnych mikroorganizmov. /

Vnekletočnyje fermenty mikroorganizmov /

Migracii fitopatogennych mikroorganizmov.

Selekcija promyšlennych mikroorganizmov.

Genetika mikroorganizmov. Trudy vtorogo simpoziuma po genetike mikroorganizmov.

Genetičeskije karty mikroorganizmov : spravočnoje posobije /

Genetičeskije osnovy selekcii mikroorganizmov /

Eksperimental´naja adaptacija mikroorganizmov /

Polučenije poleznych form mikroorganizmov /

Genetika i selekcija mikroorganizmov.

Autor: Beker, M.

Kul'tirovanije mikroorganizmov : sredy, režimy, sposoby, apparatura /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky