Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Kultura i jej badanie /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Kultura i jej badanie /

Badanie materialow formierskich

Logika vědeckého bádání. /

Badanie mleka i jego przetworów /

Telewizja wobec kultury /

Badanie radiologiczne w ortopedii /

Kliniczne badanie krwi zwierząt gospodarskich /

Diagnostyczne badanie moczu zwierzat domowych.

Antropologické přístupy v historickém bádání /

O vedeckom bádaní v medicíne /

Kształcenie przes badanie w praktyce szkolnej /

Badanie stanu nawierzchni betonowych w Polsce.

Badani nad polimorfizmem kraśnika zmiennego : (Zygaena ephialtes L.). /

Metodologické problémy modelovania v sociologickom bádaní /

Interferometryczne badanie ciśnieniowego rozszerzenia linii widmowych neonu /

Życie po miejsku /

Samotność sztuki /

Profile kultury /

Moderní podnikatelské elity - metody a perspektivy bádání /

Badanie własności i parametrów reologicznych płuczek wiertniczych w warunkach przemysłowych /

Organizačná kultúra a jej motivačný potenciál /

Autor: Czerwiński, Marcin

Myśli przewodnie Jean Fourastié ; wyboru dokonał Marcin Czerwiński ; wstepem opatrzył Andrzej Sicińskij.

Telewizja wobec kultury /

Kultura i jej badanie /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky