Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

Hodnotenie surovín živočíšneho pôvodu. /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Hygiena potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológia potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Hygiena potravín živočíšneho pôvodu : hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Sanitacia požívatin.

Parazitológia v hygiene potravín a surovín zivočišného pôvodu /

Parazitológia v hygiene potravín a surovín živočišného pôvodu /

Kapitoly z hygieny potravín živočíšneho pôvodu : (výťah z 2. preprac. vyd. "Vademeca veterinárneho lekára") /

Nové technologické aplikácie vlákna živočíšneho pôvodu : tézy habilitačnej prednášky k habilitačnému konaniu za docenta v odbore Materiály /

Prehľad výskytu cudzorodých látok v potravinách živočíšneho pôvodu ... v 1. polroku 1991. /

Tabuľky zloženia a výživových hodnôt požívatín /

Tabuľky zloženia a výživových hodnôt požívatín /

Autor: Grieger, Celestín

Návody na praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečnych výrobkov /

Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /

Zborník referátov na konferenciu Hygiena alimentorum 4 - za zvýšenie kvality mlieka a mliečnych výrobkov : Stará Lesná, 3.-4.5.1983 /

Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /

Autor: Vařeka, Ivan, 1962-

Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /

Fyzikální terapie. II. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky