Vplyv substrátu na niektoré vlastnosti pekárskych kvasiniek /
Genetika kvasiniek /
Zmeny telesnej kompozície vplyvom konzumácie celozrnných pekárskych výrobkov /
Biochemické změny u duševních chorob /
Biochemické parametre oviec v rozdielnych podmienkach chovu /
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Taxonómia kvasiniek a kvasinkovitých mikroorganizmov /
Návody na cvičenia z biológie kvasiniek /
Biochemické technológie /
Biochemické praktikum /
Pestovanie húb. /
Biochemické technológie = Biochemical technologies /
Biochemické pojmy : výkladový slovník /
Slovenské biochemické názvoslovie /
Pestovanie húb /
Biochemické laboratórne metódy /
Biochemické experimentálne metódy /
Základní biochemické praktikum /
Úvodní kapitoly biochemické /
Niektoré biochemické zmeny pekárskych kvasiniek v podmienkach urýchľujúcich autolýzu /
Vegetariánska kuchyňa 1 /