Nutričné poradentsvo /
Reštrikčné a iné nutričné systémy u hydiny /
Senzorické hodnotenie potravín. : zborník prednášok z celoštátneho 23.-24.9.1986 Únovce.
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /
Vplyv podávania biologicky účinných látok na technologické a nutričné vlastnosti vybraných produktov živočíšneho pôvodu : (vedecká monografia) /
Bezpečnosť potravín /
Hygiena potravín /
Analýza potravín /
Chémia potravín. /
Textúra potravín /
Hygiena potravín 3. Hydina,vajcia,divina a ryby
Vzorkovanie potravín /
Chémia potravín /
Mikrobiológia potravín /
Riadenie kvality potravinárskych surovín a výrobkov : zborník prednášok zo 4. celoštátnej konferencie : Tatranská Lomnica, apríl 1985 2. diel
Nutričné hodnotenie potravín /
Zborník prednášok na 3. celoštátnu konferenciu Riadenie kvality potravinárskych surovín a výrobkov : Tatranská Lomnica, 30.11.-1.12.1982 /
Tekuté ovocie a zelenina /
Kotle ´90 /