Ekonomika verejného stravovania, organizácia a technika prevádzky /
Ekonomika verejného stravovania a cestovného ruchu, organizácia a technika prevádzky hotelov : učebné texty pre kvalifikačné kurzy obchodnoprevádzkových pracovníkov /
Ekonomika a organizácia verejného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Smernice pre tvorbu maloobchodných cien v závodoch verejného stravovania : cenník maloobchodných cien č. 71 a.
Ekonomika, organizácia a plánovanie spoločného stravovania. 1. časť /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania : pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Plánovanie a organizácia prevádzky závlah /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika spoločného stravovania /
Ekonomika spoločného stravovania : praktikum /
Ekonomika spoločného stravovania : vybrané kapitoly /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia pre 3. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia pre 2. ročník stredných škol spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika verejného sektora /
Organizácia prevádzky a ekonomika v závodoch verejného stravovania /