Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Prehľad potravinárskych technológií /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Prehľad potravinárskych technológií /

Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Principy potravinářskych technologií a vody. /

Areál potravinárskych závodov /

Socialistické podnikanie potravinárskych podnikov /

Záruční lhůty potravinářských výrobků /

Termofyzikální vlastnosti potravinářských výrobků /

Soupis světových potravinářských časopisů.

Energetika potravinářských závodů : paliva - voda - pára /

Základy vývoje nových potravinářských výrobků : zásady vývoje nových potravinářských výrobků /

Základy vývoje nových potravinářských výrobků : marketing /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Teoretické základy stavby potravinárskych strojov 1. /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Základy managementu chemických a potravinárskych podnikov.

Autor: Studnický, Július

Prehľad potravinárskych technológií /

Technológia škrobu a výrobkov zo škrobu /

Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky