Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Přehled pekařství.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Přehled pekařství.

Stroje a zariadenia v pekárňach pre 2. ročník SOU učebný odbor pekár /

Stroje a zariadenia v pekárňach pre 3. ročník SOU učebný odbor pekár /

Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /

Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /

Přehled pekařství Díl 1, Suroviny

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Podnikateľ - Spravodaj : noviny Podnikateľského zvazu pekárov, cestovinárov a cukrárov Slovenskej republiky.

História slovenského pekárstva /

Pekařství : příručka pro učňovské školy /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Technologie pekarstvi 1.

Technologie pekarstvi 2.

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Pece na pizzu a chleba. : Kuchyňská ohniště. Zahradní pece. 77 receptů. /

Stavovská ročenka pekára, cukrára a cestovinára Slovenskej republiky 2001.

Téma: pekárstvo

Ponitriansky mlynár a pekár : časopis zamestnancov Nitrianskych mlynov, n.p.

Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Přehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst /

História slovenského pekárstva /

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1 /

Múčnik : časopis ZS ROH Bratislavských pekární, n.p. Bratislava; časopis pre informáciu po stránke hospodárskej a politickej 260 $a Bratislava.

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /

Technológia : pre 3. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /

Téma: pekárske stroje

  • Téma: cestá

Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Přehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst /

Autor: Matějovský, Karel

Přehled pekařství Díl 1, Suroviny

Přehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky