Metrický cent bravčového mäsa za štyri hodiny /
Priemyselná výroba krmív /
Technológia v chove bravčového dobytka, hydiny.
Výroba hovädzieho mäsa /
Výroba morčacieho mäsa /
Priemyselna vyroba zvaranej vystuze a jej
Výroba ovčieho mäsa : súpis literatúry č. 50/1969 /
Priemyselná Bratislava /
Priemyselná chémia.
Priemyselná chémia. 1. [diel] /
Priemyselná politika /
Priemyselná vzduchotechnika /
Priemyselná elektronika.
Priemyselná vzduchotechnika. /
Priemyselná automatizácia.
Priemyselná bezpečnosť.
Priemyselná hydraulika.
Výroba kačacieho a husacieho mäsa /
Návody na praktické cvičenia z chovu ošípaných /
Nová výrobná technika a prevencia v chove hospodárských zvierat /
Priemyselná výroba bravčového mäsa /
Komplexné vodohospodárske úpravy na Východoslovenskej nížine /
Živočíšna výroba pre poslucháčov odboru mechanizácia poľnohospodárskej výroby /
Chov prasat : učebnice pro vysoké školy zemědelské /
Poznatky z moderných veľkochovov ošípaných v ČSSR : materiály zo 4. vedeckej diskusie o problémoch chovu ošípanych v ČSSR konanej v dňoch 13. a 14. októbra 1964 v Nitre /
Acta Zootechnika : zborník Agronomickej fakulty VŠP Nitra 30
Atlas ras zwierzat gospodarskich : (bydło, konie, świnie, owce) /
Zborník Agronomickej fakulty VŠP Nitra. XXXVIII /
Chov prasat. /
Chov prasat /
Acta Zootechnika : zborník Agronomickej fakulty VŠP Nitra 34 /
Etológia a adaptácia hospodárskych zvierat v podmienkach veľkovýroby /
Bibliografia - národný podnik Bukóza Vranov nad Topľou, 1. zväzok: s. 1-39.