Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: Vocal music
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: Vocal music
  • Channels
  • Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 1. zv. Všeobecné poznatky

Rukoväť konzervárenského technológa /

Výrobní linky konzervárenského průmyslu 1.díl Linky na zpracování zeleniny

Technologie masného průmyslu /

Technologie masného průmyslu. II. díl

Mechanizace výkrmu jěhňat masného typu.

Stroje a zařízení masného průmyslu : určeno pracovníkům masného průmyslu a jeho dorostu se všemi stupni odborního vzdělání /

Technológia priemyslu : vybrané state /

Technológia hydinárskeho priemyslu /

Technológia hadinárskeho priemyslu /

Rusko-český slovník z oboru masného průmyslu /

Technológia priemyslu / : celoštátna vysokoškolská učebnica pre vysoké školy ekonomické /

Údržba a opravy strojů masného průmyslu : pomocná kniha pro 3. roč. technologie učebního oboru 0424 - provozní zámečník-opravář odborných učilišť a učňovských škol a pro střední průmyslové školy oboru 071-10/2 - zpracování masa /

Mikrobiologia hydinarskeho priemyslu

Organizácia československého priemyslu.

Problematika a obsah uživatelských sfér a kategorií uživatelů VTI v oboru masného průmyslu /

Ekonomika československého priemyslu.

Ekonomika strojarskeho priemyslu

Ekonomika strojarskeho priemyslu

Sociologia priemyslu a podniku

Autor: Lörincz, F.

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu 2. zväzok Mäsný priemysel

Autor: Kárpát, Gy

  • Autor: Tóth-Baranyi, I.
  • Autor: Vértes, J.
  • Autor: Hatvani, František
  • Autor: Šimončič, Albert

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu 2. zväzok Mäsný priemysel


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky