Technologie krmiv a škrobu /
Upravené škroby a deriváty škrobu.
Spôsob prípravy stabilných vodných disperzií zo syntetických monomérov a natívneho škrobu /
Granuly na báze škrobu a laktózy a spôsob ich prípravy /
Aminokyselinová sekvencia, sekvencia DNA, ich fragmenty, vektory, spôsob produkcie transgénnych zemiakov s modifikovaným stupňom vetvenia amylopektínového škrobu a ich použitie na výrobu škrobu /
Spôsob výroby nafukovaného výrobku z materiálu z potravinárskeho škrobu, spôsob nafukovania tohto materiálu a zariadenie na jeho výrobu /
STN EN ISO 10520: 2002 (56 0429), Natívny škrob. Stanovenie množstva škrobu. Ewersova polarimetrická metóda (ISO 10520: 1997).
Technológia živočíšnych výrobkov /
Technológia živočíšnych výrobkov.
STN EN ISO 5377: 2000 (56 0178), Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovenie redukčnej sily a dextrózového ekvivalentu. Laneho - Eynonova konštantná titračná metóda (ISO 5377: 1981).
Technológia živočíšnych výrobkov. Návody na cvičenia z technológie živočíšnych výrobkov.
Nová technika a technológia výroby kyslomliečnych výrobkov
Technologija krachmala.
Potravinový kódex. : Cukrárenské výrobky. Potravinársky škrob, výrobky zo škrobu a škrobárenské výrobky. Jedlé soli...
Akosť výrobkov a jej zvyšovanie zo skúšobníckeho pohľadu /
Plynárenská technológia a zariadenia /
Prehľad výrobkov
Technológia výroby kameninových dlaždíc zo slovenských surovín.
Technológia škrobu a výrobkov zo škrobu /
Prehľad potravinárskych technológií /
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /