Tendencie vo vývoji mzdových systémov vo vybraných kapitalistických krajinách /
Základné tendencie vo vývoji odvetvovej štruktúry ekonomiky SR. /
Tendencie vo vývoji nových technológií v automatizácii a robotizácii /
Tendencie vo výtvarnej výchove /
Zmeny a nové tendencie vo vývoji vonkajšej ekonomickej rovnováhy SR /
Stav a tendencie vo vývoji automatizácie štatistickej služby v zahraničí štúdia /
Vývojové tendencie vo výrobe štočkov. 1. časť.
Súčasný stav a tendencie vo vývoji životného prostredia hlavného mesta SSR Bratislavy /
Základné rozvojové tendencie výskumu a vývoja vo svete. /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 1, Metodológia a metodické princípy racionalizácie práce /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 2. Človek a práca /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 5, Racionalizácia práce vo výrobe /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 1, Podstata a predpoklady racionalizácie práce /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 3, Metody a techniky racionalizácie práce /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 3 Metódy a techniky pri racionalizácii práce /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 4, Normovanie práce /
Metodika racionalizácie práce. Zv. 4. Normovanie práce /
Tendencie akčnej scénografie : katalóg výstavy /
Metodika racionalizácie práce. : metodológia a metodické princípy racionalizácie práce 2. zv.
Aktuálne problémy racionalizácie výživy a nové progresívne prístupy k ich riešeniu : zborník odborného seminára /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Výživa pro 3. a 4. ročník středních odborných učilišť studijní obor čišnik - servírka /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Potravinárska chémia : učebný text pre zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /
Čítanie o správnej výžive '78 : 19. ročník /
Nauka o výživě pro 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor 1551-kuchař a 1553-kuchař a číšník /
Potraviny a nápoje 1, pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Potraviny a nápoje : pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebné odbory kuchár, čašník, servírka /
Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /
Zborník 5. konferencie Slovenskej spoločnosti pre racionálnu výživu o školskom stravovaní : Tatranská Lomnica november 1974 /
Čítanie o správnej výžive '81 : 22. ročník /
Tendencie vo vývoji racionalizácie výživy : (závěrečná správa) /
Úvod do ekonomiky a organizácie spoločného stravovania pre 2. roč. stredných škôl spoločného stravovania : pomocný učebný text ... /
Potraviny a nápoje pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-73-4,2 kuchár, čašník, kuchárka, čašnička a pre 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-72-2 čašník, servírka /
Čítanie o správnej výžive '79 : 20. ročník /
Ekonomika a organizácia pre 2. ročník stredných škol spoločného stravovania /
Závodné jedálne /
Čítanie o správnej výžive’ 80.