Niektoré biochemické zmeny pekárskych kvasiniek v podmienkach urýchľujúcich autolýzu /
Genetika kvasiniek /
Hodnocení agronomických vlastností našich půdotvorných substrátů /
Přesun materiálů (substrátů).
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Spôsob sušenia povrchu substrátu /
Návody na cvičenia z biológie kvasiniek /
Taxonómia kvasiniek a kvasinkovitých mikroorganizmov /
Lesnická rekultivace antropogenních půdních substrátů /
Vplyv imisií bratislavského typu na niektoré vybrané rastliny /
Pestovanie húb. /
Vplyv prímorskej liečby na niektoré dermatózy (čsl. lit.) : súpis literatúry /
Zmeny telesnej kompozície vplyvom konzumácie celozrnných pekárskych výrobkov /
Separačné zariadenie na separáciu kukiel od častíc substrátu /
Pestovanie húb /
Vplyv procesu vypaľovania na vlastnosti peliet : rešerš /
Mechanizmus pôsobenia etylénchlórhydrínu na dormantné hľuzy zemiakov (solanum tuberosum L.) /
STN 56 0116-4: 1993, Metody zkoušení pekařských výrobků Časť 4 Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vplyv kôry v štiepkach na vlastnosti buničín /
Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /
Vplyv substrátu na niektoré vlastnosti pekárskych kvasiniek /