Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Základy chémie a technológie mliekárstva
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Základy chémie a technológie mliekárstva

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzumné mlieko. Mliečne konzervy

Základy chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky /

Cvičenia z mliekárstva /

Cvičenia z mliekárstva /

Cvičenia z mliekárstva.

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Súčasnosť a perspektíva slovenského mliekarstva. : Zborník referátov pri príležitosti osláv Svetového dňa mlieka, Nitra, 11.-12.5.1999. /

Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenie živočíšnych produktov 2, Hodnotenie živočíšnych produktov /

Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenia živočíšnych produktov 1 : Mliekárstvo /

Základy radiačnej chémie a radiačnej technológie.

Základy chemie a chemické technologie : lineárně programovaný učeb. text : určeno pro posl. fak. strojní /

Papírenská chemie. Nadmolekulárně-chemické základy papírenské technologie.

Základy organické chemie a vybrané kapitoly organické technologie /

Ogólna technologia źiwności /

Anorganická chemie a technologie /

Chemie a technologie silikátů /

Chemie a technologie silikátů /

Chemie a technologie výbušin 2. díl

Kvasná chemie a technologie / 1.

Autor: Pijanowski, Eugeniusz

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzumné mlieko. Mliečne konzervy

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzomné mlieko. Mliečne konzervy

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Ogólna technologia źiwności /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky