Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzumné mlieko. Mliečne konzervy
Základy chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky /
Cvičenia z mliekárstva /
Cvičenia z mliekárstva.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne
Súčasnosť a perspektíva slovenského mliekarstva. : Zborník referátov pri príležitosti osláv Svetového dňa mlieka, Nitra, 11.-12.5.1999. /
Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenie živočíšnych produktov 2, Hodnotenie živočíšnych produktov /
Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenia živočíšnych produktov 1 : Mliekárstvo /
Základy radiačnej chémie a radiačnej technológie.
Základy chemie a chemické technologie : lineárně programovaný učeb. text : určeno pro posl. fak. strojní /
Papírenská chemie. Nadmolekulárně-chemické základy papírenské technologie.
Základy organické chemie a vybrané kapitoly organické technologie /
Ogólna technologia źiwności /
Anorganická chemie a technologie /
Chemie a technologie silikátů /
Chemie a technologie výbušin 2. díl
Kvasná chemie a technologie / 1.
Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzomné mlieko. Mliečne konzervy