Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Základy chémie a technológie mliekárstva
Search for more channels:

Similar Items: Základy chémie a technológie mliekárstva

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzumné mlieko. Mliečne konzervy

Základy chémie a technológie mliekárstva. 2 diel, Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky /

Cvičenia z mliekárstva /

Cvičenia z mliekárstva /

Cvičenia z mliekárstva.

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Súčasnosť a perspektíva slovenského mliekarstva. : Zborník referátov pri príležitosti osláv Svetového dňa mlieka, Nitra, 11.-12.5.1999. /

Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenie živočíšnych produktov 2, Hodnotenie živočíšnych produktov /

Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenia živočíšnych produktov 1 : Mliekárstvo /

Základy radiačnej chémie a radiačnej technológie.

Základy chemie a chemické technologie : lineárně programovaný učeb. text : určeno pro posl. fak. strojní /

Papírenská chemie. Nadmolekulárně-chemické základy papírenské technologie.

Základy organické chemie a vybrané kapitoly organické technologie /

Ogólna technologia źiwności /

Anorganická chemie a technologie /

Chemie a technologie silikátů /

Chemie a technologie silikátů /

Chemie a technologie výbušin 2. díl

Kvasná chemie a technologie / 1.

Author: Pijanowski, Eugeniusz

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzumné mlieko. Mliečne konzervy

Základy chémie a technológie mliekárstva 1. diel Surové mlieko. Konzomné mlieko. Mliečne konzervy

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Zarys chemii i technologii mleczarstwa Tom. 1. Mleko surowe, spozywcze, konserwy mleczne

Ogólna technologia źiwności /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs