Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Princípy hygieny potravín.

Cvičenia z hygieny potravín /

Úvod do hygieny potravin /

Problematika prvovýroby mléka 4. Sborník.

Pokroky hutní prvovýroby.

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Zoohygiena pre odbor hygieny potravín /

Zoohygiena pre odbor hygieny potravin /

Laboratórne cvičenia z hygieny potravín /

Problematika prvovýroby mléka : Špindlerův mlyn : sborník referárů 10

Kvalita mäsa z hľadiska prvovýrobcu, spracovateľa a konzumenta /

Spracovanie odpadov z poľnohospodárskej prvovýroby.

Základy hygieny záření. /

Základy hygieny záření /

Nákup a predaj výrobkov poľnohospodárskej prvovýroby.

Disparity vývoja poľnohospodárskej prvovýroby v regiónoch /

Autor: Kurz, Juraj

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky