Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /
Search for more channels:

Similar Items: Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Princípy hygieny potravín.

Cvičenia z hygieny potravín /

Úvod do hygieny potravin /

Problematika prvovýroby mléka 4. Sborník.

Pokroky hutní prvovýroby.

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Zoohygiena pre odbor hygieny potravín /

Zoohygiena pre odbor hygieny potravin /

Laboratórne cvičenia z hygieny potravín /

Problematika prvovýroby mléka : Špindlerův mlyn : sborník referárů 10

Kvalita mäsa z hľadiska prvovýrobcu, spracovateľa a konzumenta /

Spracovanie odpadov z poľnohospodárskej prvovýroby.

Základy hygieny záření. /

Základy hygieny záření /

Nákup a predaj výrobkov poľnohospodárskej prvovýroby.

Disparity vývoja poľnohospodárskej prvovýroby v regiónoch /

Author: Kurz, Juraj

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /

Základy hygieny potravín od prvovýroby po konzumenta /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs