Ekonomika pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 3. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor Prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 4. ročník stredných hotelových škôl, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika obsluhy a služieb pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Prevádzka hotelov a spoločného stravovania : pedagogické dokumenty : študijný odbor 63-14-6/04.
Zariadenie závodov pre 2. a 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Zariadenie prevádzkární 3 pre 3. ročník stredných hotelových škôl /
Informačná sústava podniku pre 3. ročník stredných škôl spoločenského stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania (doplnok).
Prevádzka spoločného stravovania.
Zariadenie závodov pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Francúzština pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania. /
Nemčina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich - študijný smer prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Zemepis cestovného ruchu pre 4. ročník študijného odboru prevádzka hotelov a spoločného stravovania ... /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Zariadenie prevádzkární pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Družstevní speciality české, moravské a slovenské kuchyně /
Normy teplých jedál /
Receptúry teplých jedál /
Špeciality družstevnej gastronómie, starých materí, zahraničných kuchýň /
Varíme z diviny a rýb. /
Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /