Zariadenie závodov pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Zariadenie prevádzkární pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich - študijný smer prevádzka spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania.
Ekonomika pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia pre 3. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 3. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor Prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 4. ročník stredných hotelových škôl, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Informačná sústava podniku pre 3. ročník stredných škôl spoločenského stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania (doplnok).
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Prevádzka hotelov a spoločného stravovania : pedagogické dokumenty : študijný odbor 63-14-6/04.
Technika obsluhy a služieb pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Informačná sústava podniku pre 4. ročník SHŠ, študijný odbor prevádzka hotelového a spoločného stravovania.
Úvod do ekonomiky a organizácie spoločného stravovania pre 2. roč. stredných škôl spoločného stravovania : pomocný učebný text ... /
Zariadenie závodov pre 2. a 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Zařízení závodů pro 1. a 2. ročník studia při zaměstnání studijní obor provoz společného stravování.