Jedálne. : Praktická príručka plánovania, navrhovania a zariaďovania jedální. /
Zavodne technicke kniznice
Nutričná gramotnosť pre školské jedálne : ako docieliť stravu a výživu u detí a žiakov /
Závodné noviny : časopis členov ZS ROH Dynamit Nobel n.p.
Ako pracuju sovietske zavodne kluby
Závodné kroniky v našom živote /
Vzory dokumentov pre školské jedálne v materských a základných školách : vnútorné predpisy /
Odborové organizácie a závodné výbory : pozemková reforma : plán hospodárskej obrody.
Spravodajca pre závodné stravovanie Ministerstva obchodu SSR
Smernice pre závodné a miestne odborové knižnice.
Die deutschen Renn-Fahrzeuge. /Nemecké závodné vozidlá./
STN 44 8710: 1998, Závodné banské záchranné stanice.
Kolektívne smluvy v SSSR ; Ako pracujú sovietske závodné kluby /
Závodné kuchyne v boji proti plytvaniu múkou a chlebom /
Výstavba umývacieho boxu a ošetrovacej tanice pre závodné automobily : súpis literatúry /
Zoznam odporúčanej literatúry pre závodné knižnice ROH 1954. Júl-september.
Príručka pre závodné kluby, červené kútiky a komise masovej kultúrnej práce.
Zo sovietskeho priemyslu. Relácie pre závodné rozhlasy. Poznávame Sovietsky sväz 15/1957.
Odborové organizácie a závodné výbory ; Pozemková reforma ; Plán hospodárskej obrody a výstavby Slovenska.
Sprievodca pre zlepšovateľov a tématické úlohy podnikové i závodné s vyhlásenými súťažami v zlepšovateľskom hnutí.
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Výživa pro 3. a 4. ročník středních odborných učilišť studijní obor čišnik - servírka /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Potravinárska chémia : učebný text pre zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /
Čítanie o správnej výžive '78 : 19. ročník /
Nauka o výživě pro 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor 1551-kuchař a 1553-kuchař a číšník /
Potraviny a nápoje 1, pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Potraviny a nápoje : pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebné odbory kuchár, čašník, servírka /
Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /
Zborník 5. konferencie Slovenskej spoločnosti pre racionálnu výživu o školskom stravovaní : Tatranská Lomnica november 1974 /
Čítanie o správnej výžive '81 : 22. ročník /
Tendencie vo vývoji racionalizácie výživy : (závěrečná správa) /
Úvod do ekonomiky a organizácie spoločného stravovania pre 2. roč. stredných škôl spoločného stravovania : pomocný učebný text ... /
Potraviny a nápoje pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-73-4,2 kuchár, čašník, kuchárka, čašnička a pre 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-72-2 čašník, servírka /
Čítanie o správnej výžive '79 : 20. ročník /
Ekonomika a organizácia pre 2. ročník stredných škol spoločného stravovania /
Závodné jedálne /
Čítanie o správnej výžive’ 80.