Pre racionálnu výživu v Tatranskej Lomnici : apríl 1987
Sborník materiálov 9. sjazdu Slovenskej spoločnosti pre racionálnu výživu v Tatranskej Lomnici (12.-14. 5. 1966) /
Cesty skvalitňovania surovinových zdrojov pre racionálnu výživu : zborník zo sympózia Aplikácie vedecko-technických poznatkov v poľnohospodárstve, konaného dňa 23. augusta 1983 /
Odporúčania pre stravovanie a výživu u dospelých /
Zborník prednášok z 43. medzinárodnej konferencie Zváranie 2015 [11.-13. november 2015, Tatranská Lomnica ] /
Zabezpečit výživu lidu /
Zborník z 44. medzinárodnej konferencie Zváranie 2016 : [09.-11. november 2016 : Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry, Slovenská republika] /
Zborník Muzeálnej slovenskej spoločnosti 1996 /
Zborník Muzeálnej slovenskej spoločnosti 1995. /
Zborník Muzeálnej slovenskej spoločnosti 1997. /
Zborník prednášok z konferencie Typizácia vo výstavbe : 28. - 29.4.1982, Tatranská Lomnica /
Tichodroma. Zborník Slovenskej ornitologickej spoločnosti SZOPK. /
Zborník Muzeálnej slovenskej spoločnosti 2000-2001. /
Zborník prednášok z 5. konferencie O pórobetóne. 1. diel, Technoloógie výroby a strojnotechnologické zariadenie /
Zborník prednášok z 5. konferencie O pórobetóne. 2. diel, Použitie a ekonómia /
By pass energetické doplnky pre výživu dojníc.
1001 malých zázrakov pre zdravú výživu /
By pass tuky na výživu dojníc.
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Výživa pro 3. a 4. ročník středních odborných učilišť studijní obor čišnik - servírka /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Potravinárska chémia : učebný text pre zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /
Čítanie o správnej výžive '78 : 19. ročník /
Nauka o výživě pro 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor 1551-kuchař a 1553-kuchař a číšník /
Potraviny a nápoje 1, pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Potraviny a nápoje : pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebné odbory kuchár, čašník, servírka /
Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /
Zborník 5. konferencie Slovenskej spoločnosti pre racionálnu výživu o školskom stravovaní : Tatranská Lomnica november 1974 /
Čítanie o správnej výžive '81 : 22. ročník /
Tendencie vo vývoji racionalizácie výživy : (závěrečná správa) /
Úvod do ekonomiky a organizácie spoločného stravovania pre 2. roč. stredných škôl spoločného stravovania : pomocný učebný text ... /
Potraviny a nápoje pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-73-4,2 kuchár, čašník, kuchárka, čašnička a pre 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-72-2 čašník, servírka /
Čítanie o správnej výžive '79 : 20. ročník /
Ekonomika a organizácia pre 2. ročník stredných škol spoločného stravovania /
Závodné jedálne /
Čítanie o správnej výžive’ 80.