Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Senzorické hodnotenie potravín. :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Senzorické hodnotenie potravín. :

Senzorické skúmanie potravín /

Senzorické systémy QIROX.

Inteligentné senzorické systémy. /

Inteligentné senzorické systémy. /

Nutričné hodnotenie potravín /

STN ISO 3103: 2002 [neplatná] (58 1309), Čaj. Príprava nálevu na senzorické hodnotenie.

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Textúra potravín /

Bezpečnosť potravín /

Hygiena potravín /

Analýza potravín /

Bezpečnosť potravín /

Chémia potravín. /

Hygiena potravín 3. Hydina,vajcia,divina a ryby

Vzorkovanie potravín /

Hygiena potravín /

Chémia potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky