Družstevní speciality české, moravské a slovenské kuchyně /
Labužnická kuchyně. Gastronomie pratique. Sbírka původních francouzských receptů.
Základy gastronómie /
Špeciality sladkej kuchyne. /
Špeciality slovenskej kuchyne. /
Špeciality cudzích kuchýň /
Speciality moravské kuchyně. 2 /
Speciality slovenské kuchyně. 3 /
Svet gastronómie : príručka, ktorú hľadáš /
Molecular gastronomy : scientific cuisine demystified /
Život družstevnej dediny : roľnícke noviny okresu Nitra.
Špeciality svetovej kuchyne. : 500 receptov zo 64 krajín. /
Hotellerie und Gastronomie : Teil 1 /
Hotellerie und Gastronomie : Teil 2 /
Špeciality poľovníckej a rybárskej kuchyne. /
Míľníky na družstevnej ceste : tridsať rokov JRD /
Špeciality sviatočnej kuchyne. : Medové sladkosti na Vianoce, na Veľkú noc, na ... /
Spôsob života družstevnej dediny : z etnografických výskumov obce Sebechleby /
Kalendár družstevnej dediny na rok 1961.
30 x o družstevnej bytovej výstavbe /
Normy teplých jedál /
Receptúry teplých jedál /
Zariadenie prevádzkární pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Špeciality družstevnej gastronómie, starých materí, zahraničných kuchýň /
Varíme z diviny a rýb. /
Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /
Erdély és népei. /