Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /
Zborník referátov na konferenciu Hygiena alimentorum 4 - za zvýšenie kvality mlieka a mliečnych výrobkov : Stará Lesná, 3.-4.5.1983 /
Návody na praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečnych výrobkov /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /
Základy technologie mlieka a mliečnych výrobkov /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Hygiena, vlastnosti a kvalita surového mlieka /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Elektroforeza mliecnych bielkovin
Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Sekrécia mlieka /
Intenzifikácia výroby mlieka /
Výroba kvalitného mlieka /
Prvotné ošetrenie mlieka /
Výrobky z mlieka.
Smernice na odobranie vzorkov mlieka, skúšanie a posúdenie mlieka.
Mikrobiológia poživatín živočíšneho pôvodu /
Návody k praktickým cvičením z hygieny mléka a mléčnych výrobků /