Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Receptúry teplých pokrmov /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Receptúry teplých pokrmov /

Receptúry teplých jedál /

Receptúry diétnych pokrmov /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých jídel /

Receptury teplých jídel /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury míšených a teplých nápojů /

Receptury teplých a míšených nápojů /

Receptury teplých a míšených nápojů /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Normy teplých jedál /

Normy teplých jedál.

Autor: Kendík, Konrád

Receptury polotovarů pokrmů /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry polotovarů /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Receptúry diétnych pokrmov /

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník. /

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /

Rostoucí úloha marxismu-leninismu a ideologický boj /.

Mladá kuchárka. /

Receptúry teplých pokrmov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky