Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
Reset Filters
Suggested Topics: internet resources
Reset Filters
Show filters (1)
Suggested Topics: internet resources
  • Channels
  • Receptúry teplých pokrmov /
Search for more channels:

Similar Items: Receptúry teplých pokrmov /

Receptúry teplých jedál /

Receptúry diétnych pokrmov /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých jídel /

Receptury teplých jídel /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury teplých pokrmů /

Receptury míšených a teplých nápojů /

Receptury teplých a míšených nápojů /

Receptury teplých a míšených nápojů /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Normy teplých jedál /

Normy teplých jedál.

Author: Kendík, Konrád

Receptury polotovarů pokrmů /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /

Receptúry polotovarů /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /

Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /

Receptúry diétnych pokrmov /

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel

Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník. /

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /

Rostoucí úloha marxismu-leninismu a ideologický boj /.

Mladá kuchárka. /

Receptúry teplých pokrmov /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs