Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Prvotné ošetrenie mlieka /
Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /
Výroba mlieka s ohľadom na jeho zloženie /
Slovenské strakaté a slovenské pinzgauské plemeno - záruka kvalitného mäsa /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Sekrécia mlieka /
Intenzifikácia výroby mlieka /
Výrobky z mlieka.
Smernice na odobranie vzorkov mlieka, skúšanie a posúdenie mlieka.
Výrobky z kozieho mlieka.
Spracovanie mlieka v domácnosti : stav mliekarstva na Slovensku, výroba sedliackeho masla, chudého dyra, prípravky z chudého syra, syry z celého mlieka, mliečne nápoje, atď. /
Výživa dojníc a kvalita mlieka /
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Manažérske postupy pri výrobe mlieka /
Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /
Z pohľadu dvoch pohárov mlieka /
Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Cvičenia z mliekárstva /
Mliekárstvo. /
Mlieko a mliečne výrobky : príručka pre agronomické fakulty študijný odbor zootechnika vysokých škôl poľnohospodárskych /
Výroba kvalitného mlieka /
Elsődleges tejkezelés /
Cvičenia z mliekárstva.