Senzorické hodnotenie potravín. : zborník prednášok z celoštátneho 23.-24.9.1986 Únovce.
Senzorické systémy QIROX.
Inteligentné senzorické systémy. /
Výberové skúmanie /
Metodika racionalizačných skúmaní /
Pomalé skúmanie ticha /
Skúmanie pravdy. : Tématická príručka základných kresťanských pojmov. /
Skúmanie mechanizmov organických reakcií /
Listy o skúmaní prírody /
Skúmanie matematického riešiteľského postupu. /
Útes. Skúmanie podmorského sveta /
Sociológia v skúmaní etnicity. : (Úvod do etnosociológie). /
Pedagogické skúmanie a pedagogický denník /
Kvalitatívne skúmanie v predprimárnom vzdelávaní /
Historizmy ako predmet lingvokultúrnych skúmaní : vysokoškolská učebnica /
Skúmanie úloh s komunikatívnym predpokladom metódou krivky komunikatívnosti /
Súbor nástrojov na skúmanie dynamiky štruktúrnych vzťahov /
STN ISO 3103: 2002 [neplatná] (58 1309), Čaj. Príprava nálevu na senzorické hodnotenie.
Skúmanie fyzikálnochemických vlastností keramických stavív pomocou elektrických modelov : súpis literatúry /
Senzorické skúmanie potravín /