Konzerv- és paprikaipar : a konzerv-paprikaipari igazgatóság és a MITE konzerv-paprikaipari szakosztályának lapja.
Receptár pre úpravu rybích konzerv.
Rýchlo a chutne z konzerv /
Varíme z polotovarov a konzerv /
Katalóg mäsových výrobkov a konzerv.
Rychle a chutně z konzerv /
Vaříme z polotovarů a konzerv. /
Sterilizacia a destilacia
Dezinfekcia a sterilizácia. II, Teória a prax /
Varíme z konzerv a zmrazených potravín /
Dezinfekcia a sterilizácia. : Teória a prax. /
Všade dobre ako doma - s hotovým jedlom v konzerve.
Sterilizácia a dezinfekcia : učebnica pre stredné zdravotnícke školy, odbor asistentov hygienickej služby /
Z polotovarů a konzerv ve všední den i v neděli /
STN EN 285, Sterilizácia. Parné sterilizátory. Veľké sterilizátory.
STN EN 13824 (85 6537) Sterilizácia zdravotníckych pomôcok : aseptický proces prípravy kvapalných zdravotníckych pomôcok : požiadavky
STN EN ISO 17665-1, Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Vlhké teplo Časť 1 Požiadavky na vývoj, validáciu a rutinnú kontrolu sterilizačného procesu zdravotníckych pomôcok
STN EN ISO 11138-5, Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Biologické indikátory Časť 5 Biologické indikátory pre sterilizačné procesy nízkoteplotnou parou a formaldehydom
STN EN ISO 11140-1 (85 6541) Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti : chemické indikátory. Časť 1., Všeobecné požiadavky (ISO 11140-1: 2005)
Sterilizácia konzerv /