Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: rozhlasové porady
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: rozhlasové porady
  • Channels
  • Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

Výroba ovčieho mäsa : súpis literatúry č. 50/1969 /

Správna výrobná prax pri získavaní a spracovaní ovčieho mlieka a ovčích výrobkov a welfare chovu oviec

Výroba kvalitného mlieka /

Zásady správneho získavania ovčieho mlieka a výroby ovčích hrudkových syrov v salašníckych podmienkach /

Spracovanie mlieka v domácnosti : stav mliekarstva na Slovensku, výroba sedliackeho masla, chudého dyra, prípravky z chudého syra, syry z celého mlieka, mliečne nápoje, atď. /

Organické hnojivo z ovčieho trusu FLOVENAL.

Prvotné spracovanie mlieka - ošetrenie, chladenie, skladovanie : rešerš /

Výroba mlieka s ohľadom na jeho zloženie /

Výroba a spracovanie práškových materiálov /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Sekrécia mlieka /

Prvotné ošetrenie mlieka /

Intenzifikácia výroby mlieka /

Výrobky z mlieka.

Smernice na odobranie vzorkov mlieka, skúšanie a posúdenie mlieka.

Stroje a zariadenia pre 4. roč. SPŠ potravinárskej odbor spracovanie mlieka /

PVC výroba, spracování a použití /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Výrobky z kozieho mlieka.

Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /

Autor: Boroš, Vladimír

Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

STN 57 0005: 2000, Automatické vzorkovanie surového kravského mlieka.

STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.

STN 57 0529: 1999, Surové kravské mlieko na mliekarenské ošetrenie a spracovanie.

STN 57 1137: 1995, Kozí hrudkový syr.

STN 57 1138: 1995, Ovčí hrudkový syr.

STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.

Autor: Krčál, Zdeněk

  • Autor: Prekoppová, Jarmila

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline / 8

Nová technológia a technika výroby kyslomliečných výrobkov a iných špecialít : zborník referátov na konferenciu so zahraničnou účasťou /

Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

Zborník prác mliekárenského výskumu na Slovensku za roky 1971-1972 /

Zborník referátov na konferenciu so zahraničnou účasťou Nová technológia a technika výroby kyslomliečnych výrobkov a iných špecialít : Žilina, 20.-21.10.1982 /

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline 9 /

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline. 10 /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky