Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /
Search for more channels:

Similar Items: Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

Výroba ovčieho mäsa : súpis literatúry č. 50/1969 /

Správna výrobná prax pri získavaní a spracovaní ovčieho mlieka a ovčích výrobkov a welfare chovu oviec

Výroba kvalitného mlieka /

Zásady správneho získavania ovčieho mlieka a výroby ovčích hrudkových syrov v salašníckych podmienkach /

Spracovanie mlieka v domácnosti : stav mliekarstva na Slovensku, výroba sedliackeho masla, chudého dyra, prípravky z chudého syra, syry z celého mlieka, mliečne nápoje, atď. /

Organické hnojivo z ovčieho trusu FLOVENAL.

Prvotné spracovanie mlieka - ošetrenie, chladenie, skladovanie : rešerš /

Výroba mlieka s ohľadom na jeho zloženie /

Výroba a spracovanie práškových materiálov /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Sekrécia mlieka /

Prvotné ošetrenie mlieka /

Intenzifikácia výroby mlieka /

Výrobky z mlieka.

Smernice na odobranie vzorkov mlieka, skúšanie a posúdenie mlieka.

Stroje a zariadenia pre 4. roč. SPŠ potravinárskej odbor spracovanie mlieka /

PVC výroba, spracování a použití /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Výrobky z kozieho mlieka.

Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /

Author: Boroš, Vladimír

Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

STN 57 0005: 2000, Automatické vzorkovanie surového kravského mlieka.

STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.

STN 57 0529: 1999, Surové kravské mlieko na mliekarenské ošetrenie a spracovanie.

STN 57 1137: 1995, Kozí hrudkový syr.

STN 57 1138: 1995, Ovčí hrudkový syr.

STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.

Author: Krčál, Zdeněk

  • Author: Prekoppová, Jarmila

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline / 8

Nová technológia a technika výroby kyslomliečných výrobkov a iných špecialít : zborník referátov na konferenciu so zahraničnou účasťou /

Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

Zborník prác mliekárenského výskumu na Slovensku za roky 1971-1972 /

Zborník referátov na konferenciu so zahraničnou účasťou Nová technológia a technika výroby kyslomliečnych výrobkov a iných špecialít : Žilina, 20.-21.10.1982 /

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline 9 /

Zborník prác Výskumného ústavu mliekárskeho v Žiline. 10 /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs