Nemčina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania. /
Prevádzka hotelov a spoločného stravovania : pedagogické dokumenty : študijný odbor 63-14-6/04.
Technika administratívy pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technológia pokrmov pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania a pre stredné hotelové školy /
Ekonomika spoločného stravovania /
Ekonomika spoločného stravovania : praktikum /
Francúzština pre ekonomické odbory : odborné texty a korešpondencia /
Ekonomika spoločného stravovania : vybrané kapitoly /
Zemepis cestovného ruchu pre 4. ročník študijného odboru prevádzka hotelov a spoločného stravovania ... /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Nemčina pre odbory spoločného stravovania /
Nemčina pre odbory spoločného stravovania. /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Introduction à la linguistique textuelle : la perspective fonctionnelle de l´énoncé et la cohérence textuelle /
Lectures et exercises : situations /
Francúzština pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania /
Francouzština pro provoz hotelů a společného stravování /
Lectures et exercices : situations /
Tourisme et Services. Lectures et Lettre d'affaires.