Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Receptury studených jídel /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Receptury studených jídel /

Receptúry studených jedál /

Receptury studených pokrmů /

Receptury studených pokrmů /

Receptury studených pokrmů /

Receptury teplých jídel /

Receptury teplých jídel /

Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /

Receptury mléčných nápojů a jídel.

Receptury jídel pro závodní stravování /

Vzorové receptury jídel pro závodní stravování.

Kalorické a biologické hodnoty k normám teplých a studených jídel /

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /

Česko-maďarský slovník hotových jídel dle Receptáře teplých pokrmů a Receptáře studených pokrmů

O studených a teplých anticyklonách /

Rozprávky o studených a teplých krajoch /

70 vaječných jídel /

70 vaječných jídel /

70 rybích jídel /

70 bramborových jídel /

70 zeleninových jídel /

Autor: Houžvička, Alois

Receptury studených jídel /

Receptury teplých jídel /

Receptury jídel pro závodní stravování /

Receptury teplých jídel /

Drůbeží speciality.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky