Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Immobilized enzymes in food and microbial processes /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Immobilized enzymes in food and microbial processes /

Enzyme engineering : immobilized biosystems /

Microbial decomposers and decomposition processes in wetlands /

Microbial associations and interactions in food : proceedings of the 12th International IUMS-ICFMH symposium : Budapest, 12-15 July, 1983 /

Immobilized Biochemicals and Affinity Chromatography /

Physiology of immobilized cells. : Proceedings of an international symposium... /

Food processing and nutrition /

Food Process Engineering /

Hygiene in food processing /

Microbial Ecology /

Bearings for the Food Processing Industry.

Microbial ecology. : Fundamentals and applications. /

Immobilized biocatalysts saccharomyces yeasts wastewater treatment /

The enzymes

The Enzymes Volume 6 Group transfer : synthese coupled to ATP cleavage

The enzymes /

The Enzymes. 13, Oxidation-Reduction. Part C, Dehydrogenases (II). Oxidases (II). Hydrogen Peroxide Cleavage /

The enzymes. Volume 1. Kinetics, thermodynamics, machanisms, basis properties /

The enzymes. Vol. 3, part B Prosthetic groups and cofactors

The Enzymes Volume 4, part A / Hydrolytic Cleavage, Peptide C-N Bond Cleavage, Other Bond Cleavage, Carboxyl Ester Cleavage.

The enzymes Vol. 2 purine and pyrimidine nucleotides and phosphagens : prosthetic groups and cofactors

Autor: Olson, Alfred C.

Immobilized enzymes in food and microbial processes /

Autor: Cooney, Charles L., 1944-

Immobilized enzymes in food and microbial processes /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky