Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Kontrolované mletí v přípravě koksovací vsázky.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Kontrolované mletí v přípravě koksovací vsázky.

Mletie. /

Zarovnávacia tyč na koksovacie pece /

Mletie : rešerš č. 2943/73

Příprava uhelné vsázky. Díl 1 /

Příprava uhelné vsázky. Díl 2 /

Mletí rud. /

Mletí papíroviny /

Mletie-rozpojiteľnosť : rešerš č. 2942/73

Transkorneálny systém na kontrolované uvoľňovanie liečiva /

Technologie mletí v cementárnách /

Automatizované řízení ukládání vsázky : časové rozmezí: 1976-1980 /

Chemicko-technologické a koksovací vlastnosti uhlí : chemie, technologie a fyzika uhlí : třídení uhlí : soupis literatury.

Koksárenství. Příprava uhelné vsázky - doplněk učebnice...

Prostriedky na kontrolované uvoľňovanie liečiv majúcich antiprogestínové vlastnosti /

Jednodenná formulácia na orálne podanie na kontrolované uvoľňovanie ciprofloxacínu /

Pevný orálny farmaceutický prostriedok s kontrolovane uvoľňujúcou matricou obsahujúcou tilidínmezylát /

Výpočet vsázky Thomasova konvertoru pomocí samočinného počítače.

Využití odpadních dehtů při koksování uhelné vsázky.

Mlyn na mletie zrnitých materiálov /

Drcení a mletí nerostných surovin /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky