Technológia rastlinných neúdržných potravin /
Úchova neúdržných potravin /
Laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin.
Laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin /
Inženýrské základy technologie neúdržných potravin : určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie /
Návody pro laboratórní cvičení z technologie neúdržných potravin /
Návody pro laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin /
Objektivizácia hodnotenia farby niektorých potravín /
Lyzozómový aparát rastlinných buniek /
Spôsob úpravy rastlinných olejov /
Morfológia rastlinných orgánov. Organológia. /
Atlas rastlinných liekov : nielen pre farmaceutov /
Hygiena a technológia potravín /
Technológia potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /
Bibliografia prác československých rastlinných virológov : 1921-1970 /
Metodika kvantifikácie živinového potenciálu rastlinných zvyškov. /
Hodnotenie a využitie rastlinných produktov : návody na cvičenia /
Ultraštrukturálne základy procesov diferenciácie a dediferenciácie rastlinných buniek /
Technológia rastlinných neúdržných potravín /
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /