Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológia rastlinných neúdržných potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia rastlinných neúdržných potravín /

Technológia rastlinných neúdržných potravin /

Úchova neúdržných potravin /

Laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin.

Laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin /

Inženýrské základy technologie neúdržných potravin : určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie /

Návody pro laboratórní cvičení z technologie neúdržných potravin /

Návody pro laboratorní cvičení z technologie neúdržných potravin /

Objektivizácia hodnotenia farby niektorých potravín /

Lyzozómový aparát rastlinných buniek /

Spôsob úpravy rastlinných olejov /

Morfológia rastlinných orgánov. Organológia. /

Atlas rastlinných liekov : nielen pre farmaceutov /

Hygiena a technológia potravín /

Hygiena a technológia potravín /

Technológia potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Bibliografia prác československých rastlinných virológov : 1921-1970 /

Metodika kvantifikácie živinového potenciálu rastlinných zvyškov. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov : návody na cvičenia /

Ultraštrukturálne základy procesov diferenciácie a dediferenciácie rastlinných buniek /

Autor: Drdák, Milan

Objektivizácia hodnotenia farby niektorých potravín /

Technológia rastlinných neúdržných potravin /

Technológia rastlinných neúdržných potravín /

Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky