Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4.roč. SPŠ potravinářských /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4.roč. SPŠ potravinářských /

Školský atlas mikroorganizmov pre 1. až 4. roč. SPŠPT /

Atlas kvasinek a kvasinkovych mikroorganismu.

Atlas kvasinek a kvasinkovitých mikroorganismů /

Ekologie mikroorganismů 1 /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Ekologie mikroorganismů : ilustrovaný lexikon biologie, ekologie a patogenity mikroorganismů /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Základná všeobecná mikrobiológia pre 2. roč. stredných priemyselných škôl potravinárskych /

Buněčný cyklus mikroorganismů /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Školský atlas mikroorganizmov pre 1. až 4. ročník SPŠP /

Nový způsob identifikace mikroorganismů /

Organizácia a riadenie potravinárstva pre 4. ročník SPŠ potravinárskych /

Kontinuální kultivace mikroorganismů : teorie, pracovní technika, aplikace /

Patogenita mikroorganismů : 22. symposium Společnosti pro obecnou mikrobiologii : Imperial College London duben 1972 /

Autor: Tvrdoň, Milan

Všeobecná mikrobiológia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskej technológie /

Pivovarnícka a sladovnícka mikrobiológia pre 2. ročník SOU /

Školní atlas mikroorganismů pro 1. až 4.roč. SPŠ potravinářských /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky