Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Chemie potravin /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Chemie potravin /

Chemie potravin /

Laboratorní příručka analýzy potravin /

Analýza potravin část B. Sensorická analýza

Chemie potravin /

Chemie potravin a surovin živočišného původu.

Veterinární chemie potravin a surovin živočišného původu /

Návody na praktické cvičenia z chémie potravín /

Balení potravin /

Hygiena potravin /

Hygiena potravin / 1. Maso a masné výrobky /

Balení potravin /

Hygiena potravin / 1. Maso a masné výrobky /

Kvalita potravin.

Průmysl potravin /

Průmysl potravin.

Konservace potravin /

Technologie potravin /

Technologie potravin /

Textúra potravín /

Bezpečnosť potravín /

Autor: Davídek, Jiří, 1932-

Laboratorní příručka analýzy potravin /

Chemie potravin /

Analýza potravin část B. Sensorická analýza


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky