Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Hodnotenie a využitie rastlinných produktov :
Search for more channels:

Similar Items: Hodnotenie a využitie rastlinných produktov :

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Návody na cvičenia z mliekárstva a hodnotenie živočíšnych produktov 2, Hodnotenie živočíšnych produktov /

Spôsob úpravy rastlinných olejov /

Morfológia rastlinných orgánov. Organológia. /

Lyzozómový aparát rastlinných buniek /

Technológia rastlinných neúdržných potravin /

Technológia rastlinných neúdržných potravín /

Atlas rastlinných liekov : nielen pre farmaceutov /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Bibliografia prác československých rastlinných virológov : 1921-1970 /

Metodika kvantifikácie živinového potenciálu rastlinných zvyškov. /

Spôsob úpravy rastlinných olejov a živočíšnych tukov /

Hodnotenie variantov cestnej trasy. : Návody na cvičenia. /

Technológie spracovania cereálií. /

Author: Muchová, Zdenka, 1944-

Technológia spracovania cereálií /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov : návody na cvičenia /

Author: Frančáková, Helena

Študijná príručka 2009-2010 /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Študijná príručka 2012/2013 /

Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /

Voda, úprava a použitie vo výžive ľudí /

Význam dormancie jačmeňa sladovníckeho na kvalitatívne parametre sladu : (monografia) /

Študijná príručka 2010/2011 /

Študijná príručka 2011/2012 /

Agronomická fakulta. : Študijná príručka 1997/98. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Študijný program 1999/2000. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Študijný program 2000/2001. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /

Študijná príručka 2014/2015 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva ; [zostavili: Ján Tomáš, Helena Frančáková].

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Študijná príručka 2007-2008 /

Študijná príručka 2008-09 /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs