Mikrobiológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych, študijný odbor spracovanie mlieka /
Mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Technológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijného odboru spracovanie mlieka /
Základná všeobecná mikrobiológia pre 2. roč. stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /
Prevádzková prax pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-47-6 spracovanie mäsa /
Technológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor kvasná technológia /
Technológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor kvasná technológia /
Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /
Biológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijného odboru spracovanie múky /
Technológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijného odboru spracovanie múky /
Chémia pre 1. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Biológia pre 1. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Strojníctvo pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Technológia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Strojníctvo pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /
Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Analytická chémia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Mikrobiológia pre 4. ročník stredných priemyselných škol potravinárskych študijný odbor spracovanie mlieka : Bohumír Žiška, Zdenka Martinková