STN 57 0150: 2001, Hydinové mäso. Metódy stanovenia cudzej vody.
Vodníkove špeciality. : 700 jedál z rýb. /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /
Špeciál. 6/2010
Špeciál. 3/2011
Szárnyasparádé : 460 étel házi- és vadszárnyasból /
Zakáľačkové špeciality /
Mamina špeciál.
Special Machining.
Food špeciál.
Special Springs.
Záhradkár - špeciál.
Zakáľačkové špeciality. /
Slovenské špeciality /
Special Present. 2015/2016
Expres špeciál.
Pauza špeciál.
DOGATO/Special.
Drůbeží speciality.
Hydinové špeciality : 460 jedál z domácej hydiny a pernatej zveri /
Domáce zaváranie. : Známe a menej známe recepty lekvárov, kompótov, ovocných syrov a kyslých príloh. /