Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /
Základná všeobecná mikrobiológia pre 2. roč. stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Všeobecná mikrobiológia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskej technológie /
Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /
Mikrobiológia pre 4. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych, študijný odbor spracovanie mlieka /
Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskej technológie : učebný text... /
Produkty pre potravinársky, kozmetický a farmaceutický priemysel.
MOL Food Penetrating mazivo pre potravinársky priemysel.
Mikrobiológia pre 4. ročník stredných priemyselných škol potravinárskych študijný odbor spracovanie mlieka : Bohumír Žiška, Zdenka Martinková
Pivovarnícka a sladovnícka mikrobiológia pre 2. ročník SOU /
MOL Food Silicon silikónový olej pre potravinársky priemysel.
Skladovanie a vychystávanie pre potravinársky a nápojový priemysel.
Zariadenie závodov pre 2. a 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Technológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel /
Mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Fyzika pre 2. ročnik stredných škôl pre pracujúcich BCD /
Kvalifikačný katalóg prevzatých povolaní pre poľnohospodárstvo a potravinársky priemysel /
MOL Food Gear 220 prevodový olej pre potravinársky priemysel.
MOL Food Comp 46 kompresorový olej pre potravinársky priemysel.
Kvasná mikrobiologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářských obor kvasná technologie /
Školský atlas mikroorganizmov pre 1. až 4. ročník SPŠP /
Mikrobiológia pre 2. ročník stredných škôl pre pracujúcich, študijný odbor potravinársky priemysel /
Laboratorní cvičení mikrobiologická pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářských /
Biológia : základná mikrobiologická kontrola pre 4. ročník SPŠ potravinárskych, študijného odboru Kvasná technológia /
Biológia. 2, Všeobecná mikrobiológia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Mikrobiologické laboratórne cvičenia pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych, všetkých študijných odborov /
Chémia A pre 1., 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť /
Učebné dokumenty pre stredné odborné učilištia : učebný odbor 28-74-2 Garbiarsky chemik /
Chémia : Stredné školy pre pracujúcich. 1 /
Laboratórna technika 1 pre 3. ročník SPŠ chemických študijného odboru analytická chémia / [Diel] 1
Laboratórne cvičenia z chémie pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /
Laboratorní cvičení z chemie pro střední odborné učiliště /
Kémia a dolgozók szakközépiskolája számára. [Diel] 1 /
Chémia pre 1. a 2. ročník odborných učilišť a učňovských škôl, predavač drogistického tovaru /
Dočasné učebné dokumenty študijného smeru pre pracovníkov, ktorí vykonali záverečnú učňovskú skúšku Kožiarsky priemysel : odborné zameranie pre výrobu obuvi, výrobu koženej galantérie /
Chémia : študijné odbory stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní. [Diel] 1 /
Učebné dokumenty pre stredné odborné učilištia : učebný odbor 64-52-2 Fotograf, fotografka /
Laboratórne cvičenia z chémie pre odborné učilištia a učňovské školy, potravinárske učebné odbory /
Chémia : stredné školy pre pracujúcich. [Diel] 1. /
Tabuľky zloženia a výživových hodnôt požívatín /
Dočasné učebné dokumenty študijného smeru pre pracovníkov, ktorí vykonali závěrečnú učňovskú skúšku : stavebníctvo /
Pedagogické dokumenty : študijný odbor: 36-32-6 geodézia : dvojročné štúdium absolventov SVŠ (gymnázií) /
Tovaroznalectvo pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť štúdium popri zamestnaní štúdijný odbor prevádzka obchodu zameranie na vnútorný obchod. Jozef Strelecký, Mária Szemesová, Ladislav Müller
Slovenská kuchárka. : Kuchárska kniha pre všetkých. /