Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Recent developments in food analysis :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Recent developments in food analysis :

Development and application of immunoassay for food analysis /

Recent Advances in Food Irradiation

Sensory analysis of food /

Developments in food proteins 7. /

Food Chemistry /

Laboratory techniques in food analysis.

Liquid chromatographic analysis of food and beverages : proceedings of a Symposium on the Analysis of Foods and Beverages by HPLC, held in Honolulu, Hawaii, April 1-6, 1979. Volume 2 /

Food Poisoning and Food Hygiene

Financial analysis focused on the food industry /

Food carbohydrate chemistry /

Food manifacture Incoporating food Industries Weekly

FoodScan.

Canned food.

The food of love /

Food city /

Food in ESD /

Food stories /

Food for people /

Polysaccharides in food /

The politics of food /

Autor: Baltes, Werner

Recent developments in food analysis : proceedings of the 1. european conference on food chemistry (Euro food chem 1) held at Vienna (Austria), 17.-20.2.1981 /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky