Svetové globálne problémy a prístupy k ich riešeniu.
Súčasné prístupy k riešeniu automatizovaných závodov /
Špecifické psychologické prístupy k riešeniu aktuálnych výchovno-vzdelávacích problémov /
Progresívne metódy racionalizácie a normovania práce. /
Praktické přístupy k racionalizaci spotřeby energie : učební text /
Progresívne metódy racionalizácie a normovania práce 2. /
Príspevok slovenského poľnohospodárstva k riešeniu výživy obyvateľstva v rámci ČSSR /
Nové přístupy k práci /
Tendencie vo vývoji racionalizácie výživy : (závěrečná správa) /
Aktuálne otázky racionalizácie práce s informáciami : zborník prednášok zo seminára : Starý Smokovec 5.-6.12.1989 /
Nové prístupy k budovaniu katalógov knižnice. /
Nové prístupy k budovaniu katalógov knižnice.
Teoretické prístupy k identitám a ich praktické aplikácie : zborník zo seminára /
Edukácia študentov k riešeniu aktuálnych problémov človeka. /
Nové progresívne materiály a technológie. Konferencia.
Nové prístupy k ochrane menšín. : Správa MRG - Skupiny pre práva menšín. /
Problémy výživy : vědecko-informační bulletin
Aktuálne otázky z výživy a kŕmenia : sborník /
Príspevok k finančnému riešeniu obecných vodovodov na Slovensku /
Použitie teórie matíc k riešeniu úloh stavebnej mechaniky /
Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor cukrár.
Výživa pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka 1. ročník učebného odboru kuchár - čašník /
Náuka o výžive pre 2. a 3. roč. OU a UŠ, učebné odbory kuchár a kuchár-čašník /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Potraviny a nápoje 1. : Pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka... /
Pripravujeme sa do dôchodku. /
Ekonomika a organizácia pohostinstva : učebný text pre OU a UŠ, učebné odbory 1551 - kuchár, kuchárka, 1552 - čašník, servírka, ... /
Výživa pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka... /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia... /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Aktuálne problémy racionalizácie výživy a nové progresívne prístupy k ich riešeniu : zborník odborného seminára /
Potraviny a nápoje pro 1. ročník učebního oboru potravinářská výroba... /
Neodkladné situácie v kardiológii : prehľad pre klinickú prax /
Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor cukrár 1204 /
Technológia výroby jedál a nápojov 3. Racionalizácia a optimalizácia výživy a výroby pokrmov