Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle.
Search for more channels:

Similar Items: Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle.

Kurz racionalizácie a normovania práce. 3. diel

Progresívne metódy racionalizácie a normovania práce. /

Progresívne metódy racionalizácie a normovania práce 2. /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 5, Racionalizácia práce vo výrobe /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 1, Podstata a predpoklady racionalizácie práce /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 1, Metodológia a metodické princípy racionalizácie práce /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 3, Metody a techniky racionalizácie práce /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 3 Metódy a techniky pri racionalizácii práce /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 4, Normovanie práce /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 2. Človek a práca /

Metodika racionalizácie práce. Zv. 4. Normovanie práce /

Metodika racionalizácie práce. : metodológia a metodické princípy racionalizácie práce 2. zv.

Vitamíny v potravinárskom priemysle : určeno pre techn. v potravinárskom priemysle /

Sušenie v potravinárskom priemysle.

Sušenie v potravinárskom priemysle.

Automatizácia v potravinárskom priemysle /

Odmeňovanie robotníkov v potravinárskom priemysle /

Manažment zmien v potravinárskom priemysle. /

Postavenie a riadiaca práca majstra v potravinárskom priemysle /

Hadice v poľnohospodárskom a potravinárskom priemysle.

Author: Klester, Alfréd

Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. 2. diel /

Author: Janský, Jaromír

Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. 2. diel /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs