Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /

Vestník Slovenského zväzu spotrebných družstiev /.

Ochrana majetku spotrebných a výrobných družstiev /

Správa pre delegátov 5. zjazdu Slovenského zväzu spotrebných družstiev.

Rozbor a hodnotenie efektívnosti práce spotrebných družstiev na Slovensku /

Rýchlokurz varenia : superrýchly úspech pre začiatočníkov /

Veselá škola varenia /

Malá škola varenia. [preložila Jolana Kolníková] /

Princíp varenia : [naučiť sa variť? . v princípe maličkosti!] /

Vysoká škola varenia. : Stovky receptov, vyše 1000 farebných fotografií. /

Šejkrované múčniky bez šľahania a varenia. /

Komunikácia v organizáciách. /

Zákony o spotrebných daniach v roku 1994.

Vývoj výrobno-spotrebných vzťahov v slovenskej ekonomike. /

Napísali o organizáciách. /

Účtovníctvo v obchodných organizáciách /

Účtovníctvo v rozpočtových organizáciách /

Účtovníctvo v organizáciach VO /

Nebojme sa varenia alebo Láska ide cez žalúdok. /

Analýza príjmov obyvateľstva zo spoločenských spotrebných fondov. 2. časť, Základné delenie na peňažné príjmy a naturálne plnenia z hľadiska ich vhodnosti pri plnení cieľov sledovaných spoločnosťou /

Receptúry teplých jedál /

Autor: Pettkeš, Alexej

Družstevní speciality české, moravské a slovenské kuchyně /

Normy teplých jedál /

Receptúry teplých jedál /

Zariadenie prevádzkární pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /

Špeciality družstevnej gastronómie, starých materí, zahraničných kuchýň /

Varíme z diviny a rýb. /

Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /

Autor: Španko, Vojtech

Varime v zime /

Slovenská kuchárka /

Slovenská kuchárka /

Slovenská kuchárka /

Zelenine zelenú /

Varíme na jeseň /

Príručka pre kurzy varenia v organizáciách spotrebných družstiev /

Verejné stravovanie /

Slovenská kuchárka /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky